vion


Vion Projesine Yakından Bakıyoruz

Merhaba! Sevgili dostlarım ve takipçilerim. Bugün, yeni bir çağa, blok zincir olarak adlandırılan ya da daha doğrusu, dijital ürünlere dayanan 'Değer İnternet'i' girmek için konumdayız. Blockchain, dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir zamanda dijital varlıkları değiştirmemizi sağlar. Geleneksel bir kayıt gibi, blockchain temelde bir işlem kaydıdır. Bu işlemler para, mal veya veri alışverişi olabilir. Merkezi olmayan uygulamalar ve ademi merkeziyetçilik, genellikle yeni teknolojilerin hepsini ele geçirme eğilimindedir ve bu alandaki vizyoner yatırımcılardan daha fazla gelir akışı çekmeye başlayan önemli adımlar atılmaktadır.



Şimdi size bu yılın VION denen girişimlerinden birini tanıtmak istiyorum. Bu başlangıç, cips, takım ve potansiyel resmi satış hakkında size bilgi vereceğim.

Crypto para birimi ciddi şoklar yaşıyor ve layık bir proje seçmek zordur. Ama bugün aklım projeye çekildi. Bu projenin nişini işgal etme şansı var. Şimdi pazar düşüşte ancak satışlarda sırasında piyasada dağa gidecektir. Ve yetenekli ve hızlı bir liste ile, proje iyi bir kar verecektir. Yatırım potansiyel bir kayıp riski olsa da, bu proje iyi bir getiri bekleyebilir. Takım aktif olarak projelerini geliştirmeye çalışıyor. Eh, projeyi yakından izleyeceğim.

Proje, neredeyse tüm Otoyol Sistemi ağının yanı sıra Ulusal Otoyol Sisteminin ve Meksika ve Güney Kanada'nın ana karayollarının en ticari olarak ilgi çekici otoyollarını ve yollarını kapsayan ek istasyonlar açarak genişletilebilir.
Yolların uzunluğu 80–90 bin km, istasyonlar arasındaki mesafe yaklaşık 600 km, bu aşamada yaklaşık 250 şarj istasyonu inşa etmek mümkündür. ABD, Meksika ve Güney Kanada tüm önemli karayolları 400,000 km'ye kadar otoyollar uzunluğuyla, işlenecektir eğer projenin pazar potansiyeli, 1500 veya daha fazla şarj istasyonları olduğunu.



Yatırımcılar.
 Ön ICO ve ICO
VION jetonlarının uygulanması , EtherCum blockchain'de ERC 20 jetonları şeklinde başlatılacaktır. 34 200 000 VION belirteçleri boyunca dağıtılacak olan çıkarılacak 570 milyon VION belirteçleri, toplam 15 Kasım olduğu 2018 ve 413 200 000 jeton için, 15 Ekim 2018 PreICO aşamasında başlangıç OAER. Aralık 15 ICO aşamasında, 2018 ila 15 Mart 2019. Bir jetonun satış fiyatı, bonus programına göre jetonların satışının başlangıcında belirlenir . ETH cryptocurrencie jeton satış işleminde kullanılacaktır. Blockchain teknolojilerini kullanan yatırımcılar, fonlarının makbuzlarını ve hacmini kişisel hesaplarında göreceklerdir .

ICO'nun tamamlanmasından sonra yatırımcılar
• VION şirketinin BT uzmanları, VION jetonlarının tüm sahiplerinin yüksek kazanç elde etmesini sağlayan Ethereum blockchain teknolojisine dayanan bir temettü dağıtım sistemi geliştirdi .
• Temettü, 2020'nin 2'ncü çeyreğinden itibaren çeyrek dönemler itibarıyla ödenmektedir. İlgili
internet sitesinde, şirketin internet sitesinde, temettü ödemesinin 2 hafta sonundan önce temettü ödemesine ilişkin ilan verilecektir.
• Önemli yönetim konularında Blockchain oylama.
Her yıl aralık ayında, şirketin web sitesi bir genel toplayıcı toplantısı düzenler.

Çoğunluk oyu ile alınır. Karar% 50 artı bir oyla kabul edildiğinde kabul edilir.
1 jeton = 1 ses. Tarih, zaman ve soruları en geç 14 gün üzerinde oylamadan önce (önceden yayınlanmaktadır sitede www.vionusa.com ve e-posta ile gönderilen cevapların sadece iki türü vardır -. "Evet" veya "Hayır". 2019 Mart sonu, eğer ICO başarılı bir şekilde tamamlanırsa, hangi rotaların ve hangi sırayla gaz istasyonlarının inşa edileceği sorusu , oylamaya sunulabilir.Gelecekte , varlık yönetimi ile ilgili en önemli konular tartışılacaktır. Yıl, belirteçleri sahipleri gelecekteki sorunların içeriği ile ilgili önerileri ile Vion mektubu yöneticilerine gönderebilirsiniz.



FİRMA GELİŞİMİNİN DETAYLI PLANI
Uzman seviyesinde pazarın anlaşılması; Şirket geliştirme stratejisi; Pazarlama stratejisi; Şirket geliştirme stratejisi; Finansal plan; Proje uygulama stratejisi; Tüketici vizyonu; Rekabet stratejisi.

Bu projeyle ilgili tüm detayları, çipleri, ekibi ve alacakları adımları daha ayrıntılı bir şekilde ve aşağıda listelenen adreslerde daha fazla teknik ayrıntıyla bulabilirsiniz:

Web Sitesi: https://vionusa.com/en.html

Teknik İnceleme: https://vionusa.com/docs/wp_en.pdf
Twitter: https://twitter.com/Vion05517852
Facebook: https://www.facebook.com/VION-469114456873704
Telegram: https://t.me/vionteam
Instagram: https://www.instagram.com/vion_project/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/vionenergy/
Reddit: https://www.reddit.com/user/VionTeam
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfgQZZS-SX1Ups6H4N9Cgzw

YazarCevizo
Eth0x1ad209D66CDF9f49DB7B87Bd582DA32B2149968D
Bitcointalk
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1977323

Komentar

Postingan populer dari blog ini

EZYcount

CrypKart

Encrybit